WS 36 SPRAY DEGRIPANT NOU

Cod comanda: WS 36 - 400

Ambalaj: 400 ml

Produs ce indeparteaza cu usurinta si rapid depunerile intre diferite legaturi. Se poate folosi la indepartarea ruginei aparute intre suruburi, filete, bolturi si diferite articulatii. Datorita noii sale formule are un efect deblocant rapid. Este un produs ideal pentru a fi folosit in indusstrie si in domeniul asamblarilor. Protejeaza piesele de umezeala si implicit de oxidare mai ales piesele metalice, usurand munca de asamblare si dezasamblare. Deasemenea impiedica instalarea coroziunii, elimina zgomotele la articulatii.

WS 38 DEGRIPANT CU MoS2 NOU

Cod comanda: WS 38-400

Ambalaj: 400 ml

Este un produs conceput pentru deblocarea legaturilor foarte stranse si oxidate din diferite piese. Substantele sintetice precum si particulele fine de MoS2 continute de aest produs au ca efect indepartarea ruginei si a altor oxizi iar piesele se pot demonta mai usor. Este un produs indispensabil in lucrarile de reparatie si intretinere. Se absoarbe foarte repede si protejeaza piesele de umezeala si coroziune.

WS 40 SPRAY MULTIFUNCTIONAL NOU

Cod comanda: WS 40-400

Ambalaj: 400 ml

WS 40 este o substanta care lubrifiaza si deblocheaza racorduri, legaturi, roti, manere, incuietori de usi si geamuri, arcuri etc. Acest produs este lubrifiant, anticoroziv si indeparteaza rugina. Indeparteaza umezeala(de exemplu din motoare, contacte electronice si motoare cu aprindere). Substanta WS 40 curata, protejeaza si deblocheaza printr-o singura aplicare.

WS 44 ELECTRONIK SPRAY NOU

Cod comanda: WS 44-400

Ambalaj: 400 ml

Este un produs creat special pentru piesele electronice. Curata si protejeaza contactele electrice si piesele metalice printr-o aplicare uniforma la suprafata acestora. Protejeaza piesele de umiditate si apara contactele de coroziune si oxidare.

WS 66 CONVERTOR DE RUGINA SPRAY NOU

Cod comanda: WS 66-400

Ambalaj: 400 ml

Un anticoroziv si convertor de rugina, cu un grad foarte ridicat de eficienta . Este un produs monocomponent care se aplica pe otel, aluminiu si parti metalice galvanizate , deasemenea pe tabla sau beton. Dupa aplicare se comporta ca un grund , peste el se pot aplica alte straturi de vopsea, are un grad foarte ridicat de rezistenta la schimbarile meteorologice. Este rezistent la temperatura, apa de mare, ulei si gazolina.

WS 68 PROTECTIE CURELE DE TRANSMISIE SPRAY NOU

Cod comanda: WS 68-400

Ambalaj: 400 ml

Este un spray eficace pentru curelele de transmisie. Protejeaza curelele in timpul functionarii. Tractiunea - intinderea curelei devine mai buna si impiedica alunecarea acestora. Reduce imbatranirea curelelor si scade riscul de rupere al acestora.

WS 70 ULEI DE GAURIRE SI TAIERE SPRAY NOU

Cod comanda: WS 70-400

Ambalaj: 400 ml

Uleiul de taiere WS 70 este un ulei universal pentru unelte de gaurire si taiere. Este un foarte performant amestec de uleiuri sintetice, cu o capacitate ridicata de absorbtie a apei, un lubrifiant excelent, cu proprietati anti-corozive si anti-oxidare. Nu contine metale grele. Aplicatia: pentru scule de gaurire, crestare, taiere si filetare. Temperatura de lucru este de maxim 50 C. Ofera o protectie sigura si de durata impotriva coroziunii si ruginii. Pulverizati de la o distanta de 20 cm pe uneltele pe care doriti sa-l aplicati.

WS 72 LUBRIFIANT PTFE SPRAY NOU

Cod comanda: WS 72-400

Ambalaj: 400 ml

Lubrifiantul PTFE WS 72 este o substanta cu multiple posibilitati de aplicare, este ideal pentru glisari, lubrifieri si separari. Produsul este foarte eficient ca substanta pentru glisare de performanta ridicata, de exemplu pentru bari de glisare in industria de plastic. Adera la toate materialele, cum ar fi sticla, cauciucul, lemnul, plasticul si metalele(temperatura de lucru -180 C pana la +260 C). Rezistent la apa, in acelasi timp ofera protectie la coroziune. Este ideal pentru reducerea zgomotului la materialele compuse. Reduce frictiunea, respectiv acumularea de praf si degradarile cauzate de aceasta. Este aplicabil pe forme de turnare pentru lubrifiere si separare.

WS 74 SILICON SPRAY NOU

Cod comanda: WS 74-400

Ambalaj: 400 ml

WS 74 este un lubrifiant care nu contine unsoare, factor de protectie si demulant. Formeaza un strat subtire de lubrifiant foarte elastic. Actioneaza ca un factor de protectie pentru metale, plastic, piele, cauciuc si crom. Protejeaza sistemele electrice de umezeala, previne incarcarea cu electricitate, si opreste aparitia fenomenului de oxidare. Rezistent la temperatura pana la +200 C. Este incolor, nu are miros.

WS 78 SPRAY CU ADEZIV NOU

Cod comanda: WS 78-400

Ambalaj: 400 ml

Un adeziv ideal pentru uz general. Adeziv de contact, adeziv de traseu, sau un mijloc auxiliar de aderenta. Se poate folosi pentru hartie, carton, metal, textile, pasla, spuma, cauciuc, diferite metale plastice.

WS 80 RECONDITIONAREA PIESELOR ZINCATE SPRAY NOU

Cod comanda: WS 80-400

Ambalaj: 400 ml (12 buc/cutie)

Vopsea aluminiu, repara si reda culoarea pentru zonele deteriorate, uzate sau pentru locurile sudate ale pieselor zincate. Se usuca repede, are o aderenta si rezistenta buna la intemperii.

WS 81 ZINK-ALUMINIU SPRAY NOU

Cod comanda: WS 81-400

Ambalaj: 400 ml (12 buc/cutie)

Produsul se utilizeaza in retusarea-repararea straturilor de zinc deteriorate precum si la acoperirea locurilor afectate la lucrarile de sudura. Protejeaza toate suprafetele metalice pe timp indelungat impotriva oxidarii si coroziunii. Protejeaza impotriva coroziunii la lucrarile efectuate la caroseriile autovehiculelor, la sudurile prin puncte, la lucrarile pentru sistemele de ventilatie, la constructiile metalice, etc. Dupa utilizare rezulta un film de protectie intr-un strat de 20-30 mq.

WS 82 ALUMINIU SPRAY NOU

Cod comanda: WS 82-400

Ambalaj: 400 ml (12buc/cutie)

Spray de aluminiu lichefiat cu stralucire metalica. Pentru restaurarea pieselor uzate din aluminiu, aliaje, blocuri motoare, accesorii, piese galvanizate, sau acoperite cu zinc. Conductor de electricitate, din aceasta cauza este folosit ca primer pentru sudura. Protejeaza impotriva coroziunii. Uscare rapida.

WS 83 PROTECTIE CROM-ALUMINIU SPRAY NOU

Cod comanda: WS 83-400

Ambalaj: 400 ml (12buc/cutie)

Un strat de aluminiu de o calitate foarte inalta, pentru suprafete metalice; dupa aplicare suprafetele vor avea un lustru crom. Rezista la temperaturi de pana la 800 C. Uscare rapida.

WS 84 PROTECTIE CUPRU SPRAY NOU

Cod comanda: WS 84-400

Ambalaj: 400 ml (12 buc/cutie)

Produs destinat lucrarilor de intretinere si reparatii. Creaza un strat anti-coroziv, protejeaza de intemperii si este utilizat pentru imbunatatirea aspectului la piesele de cupru, tevi, tubulaturi, jgheaburi etc. Este un produs care adera pe metale, sticla, lemn precum si mase plastice.

WS 85 PROTECTIE CU ZINC SPRAY NOU

Cod comanda: WS 85-400

Ambalaj: 400 ml (12 buc/cutie)

Produsul ofera o protectie de lunga durata, contine zinc in proportie de 99%. Conductor de electricitate, se poate utiliza ca primer pentru sudura. Rezistenta la sare, rugina, apa. Rezistenta la temperaturi de pana la 500 C. Uscare rapida.

WS 86 INOX SPRAY NOU

Cod comanda: WS 86-400

Ambalaj: 400 ml (12 buc/cutie)

Vopsea anticoroziva acrilica cu pigmenti inox. Decoreaza suprafetele, protejeaza impotriva coroziunii, reda aspectul initial pentru piese din otel inoxidabil. Adera bine pe metale, cele mai multe plasticuri, sticla, lemn, carton, piatra. Rezistent la temperaturi de pana la 300 C pentru perioade scurte.

WS 87 MESSING SPRAY NOU

Cod comanda: WS 87-400

Ambalaj: 400 ml (12 buc/cutie)

Produsul se utilizeaza pentru protectia impotriva diferitelor tipuri de coroziune, reda aspectul initial al pieselor acoperite cu crom si ingalbenite, dar se poate folosi si in scopuri decorative. Adera bine pe metale, sticla, lemn si materiale plastice.

WS 88 CURATATOR INOX SPRAY NOU

Cod comanda: WS 88-400

Ambalaj: 400 ml (12 buc/cutie)

Spray-ul contine substante care actioneaza la curatarea suprafetelor cromate si de inox. Reda stralucirea suprafetelor metalice, indeparteaza amprentele, petele de grasime, etc. Formeaza un film de protectie pe suprafetele pe care a fost utilizat. Curatarea se face prin lustruirea cu o laveta curata.

WS 90 SPRAY CURATARE VOPSEA NOU

Cod comanda: WS 90-400

Ambalaj: 400 ml (12 buc/cutie)

Substanta pentru curatarea suprafetelor de vopsea, lacuri, resturi de adezivi, etansanti uscati etc. Dizolva si inlatura rapid si fara efort. Dizolva ulei, grasime si reziduri de gudron. Produsul se poate utiliza pe metal, sticla, lemn, ceramica, piatra etc. La suprafetele delicate incercati pe o suprafata mica.

WS 92 MULTINOX SPRAY NOU

Cod comanda: WS 92-400

Ambalaj:

Este un spray care confera o ingrijire speciala metalelor, lacurilor si maselor plastice. Reda stralucirea suprafetelor cromate si de inox. Datorita substantelor moderne continute de acest spray si filmul de protectie care se formeaza la pulverizarea acestuia, protejeaza suprafetele pe timp indelungat. Curatarea se face prin lustruire cu o laveta uscata.

WS 130 DETECTOR DE SCURGERI SPRAY NOU

Cod comanda: WS 130-400

Ambalaj: 400 ml (12 buc/cutie)

Detecteaza scurgeri in conductele de gaze, valve, tancuri etc. Ppuneti conducta sub presiune si aplicati produsul de la o distanta de 20-30 cm . Baloanele albe de spuma vor indica locatia eventualelor scurgeri.

WS 167 LUBRIFIANT PENTRU LANT SPRAY NOU

Cod comanda: WS 167-400

Ambalaj: 400 ml (12 buc/cutie)

Lubrifiant pentru lanturi, roti dintate etc, expuse la incarcaturi mari, unde este nevoie de un lubrifiant cu calitati excelente. Are o aderenta si fluaj bun. Protejeaza impotriva coroziunii, in atmosfera uscata, umeda sau agresiva. Se poate utiliza pe cele mai multe materiale. Economic datorita unei bune rezistente in timp.

WS 267 UNSOARE ALBA SPRAY NOU

Cod comanda: WS 267-400

Ambalaj: 400 ml (12 buc/cutie)

Un lubrifiant alb performant si rezistent in timp, care asigura o functionare buna a pieselor aflate in miscare si a suprafetelor expuse la frictiune sau alunecare. Previne degradarile cauzate de acizi, si coroziunea de la polurile acumulatorilor sau conectoare. Se poate utiliza ca lubrifiant adeziv pentru lanturi, articulatii, sine de alunecari, bile de rulmenti, si ca separator de forme la matrite. Aditivat anti-coroziv, reduce formarea ruginii. Aditivii speciali de zonyl asigura calitatile sale anti-uzura chiar si la temperaturi ridicate sau zone cu impuritati. Lubrifierea de durata este datorata aditivarii cu PTFE.

WS 288 NANO-STEEL SPRAY NOU

Cod comanda: WS 288-400

Ambalaj: 400 ml (12 buc/cutie)

Produsul este o noua combinatie de substante obtinut printr-o tehnologie de ultima ora, nanotehnologie. Se poate folosi pentru exteriorul automobilelor, constructii metalice cu aspect special etc. Este un produs care in compozitia sa contine particule mici de ceramica Lotus efect - ofera o protectie impotriva coroziuni, prafului, impuritatilor. Este indicata utilizarea pe suprafetele metalice exterioare ale vehiculelor - jante, bare metalice de protectie, grile de admisie, evacuari, alte profile metalice etc. Pe suprafetele pe care a fost utilizat produsul nu mai adera praful, impuritatile etc.

WS 300 SPRAY DE RACIRE NOU

Cod comanda: WS 300-400

Ambalaj: 400 ml (12 buc/cutie)

Contracta metalele, ingheata. Folosibil in toate procesele de reparatii mecanice. Elimina avariile cauzate de temperaturile ridicate provenite de la sudura. Foarte eficient.

WS 320 PROTECTIE LA SUDURA SPRAY NOU

Cod comanda: WS 320-400

Ambalaj: 400 ml (12 buc/cutie)

Pentru sudura electrica si cu gaz. Evita aderenta stropilor care rezulta din procesul de sudura. Suprafetele pe care s-a aplicat produsul pot fi vopsite sau protejate ulterior. Nu contine silicon.

WS 367 UNGERE MECANISME NEPROTEJATE SPRAY NOU

Cod comanda: WS 367-400

Ambalaj: 400 ml (12 buc/cutie)

Produsul este un lubrifiant pentru utilizarea externa in special in mecanismele puternic solicitate care lucreaza in medii cu temperaturi si umezeala ridicate. Evita griparea, coroziunea si uzura. Protejeaza in medii agresive.

WS 400 UNSOARE DE MONTAJ SPRAY NOU

Cod comanda: WS 400-400

Ambalaj: 400 ml (12 buc/cutie)

Un lubrifiant pentru folosinta externa. Evita griparea, coroziunea si uzura. Ideal in medii cu temperaturi si umezeala ridicata. Se poate utiliza pentru bolturi, suruburi, balamale etc. Protejeaza in medii agrsive. Rezistent la temperaturi de la -180 C pana la +1200 C.

WS 430 LAC PENTRU MOTOR SPRAY NOU

Cod comanda: WS 430-400

Ambalaj: 400 ml (12 buc/cutie)

Este un lac de protectie rezistent la temperatura pentru diferite tipuri de motoare. Se poate folosi pentru protectia incintei motorului, baterie-contacte, distributie, capac protectie motor etc.

WS 440 PROTECTIE CU CEARA SPRAY NOU

Cod comanda: WS 440-400

Ambalaj: 400 ml (12 buc/cutie)

Cu o aderenta buna, anti-coroziv, asigura un strat protector pentru piesele de motor, scule etc. Protejeaza impotriva apei, ruginei, prafului, altor impuritati etc. Are un comportament bun pe timp indelungat.

WS 467 PROTECTIE CONTACTE SPRAY NOU

Cod comanda: WS 467-400

Ambalaj: 400 ml (12 buc/cutie)

WS 467 ofera o protectie tuturor contactelor, partilor electrice care se folosesc in constructia autovehiculelor. Are vascozitate ridicata, ideal pentru toata gama de baterii folosite la autovehicule, masini agricole etc.

WS 500 GRUND GRI SPRAY NOU

Cod comanda: WS 500-400

Ambalaj: 400 ml (12 buc/cutie)

Produsul este un grund care previne oxidarea si asigura o aderenta buna a vopselei. Se utilizeaza inainte de vopsire sau lacuire. Se usuca rapid.

WS 510 SUPERLAC BLUTORANGE SPRAY NOU

Cod comanda: WS 510-400

Ambalaj: 400 ml (12 buc/cutie)

Produsul este o vopsea-lac speciala, se usuca repede dupa aplicare, nu isi schimba compozitia la actiunea luminii sau factorilor atmosferici. Se foloseste la vopsirea-lacuirea stivuitoarelor si a altor utilaje utilizate pentru transport, ridicare, stivuire in depozite si alte spatii similare.

WS 511 SUPERLAC ANTRACIT SPRAY NOU

Cod comanda: WS 511-400

Ambalaj: 400 ml (12 buc/cutie)

Produsul este o vopsea-lac speciala, se usuca repede dupa aplicare, nu isi schimba compozitia la actiunea luminii si a factorilor atmosferici. Se foloseste la vopsirea-lacuirea stivuitoarelor si a altor utilaje utilizate pentru transport, ridicare, stivuire in depozite si alte spatii similare.

WS 520 TERMOLAC NEGRU SPRAY NOU

Cod comanda: WS 520-400

Ambalaj: 400 ml (12 buc/cutie)

Produsul este o vopsea-lac speciala, rezistenta la temperatura +6000 C, se usuca repede dupa aplicare. Se foloseste la tevile de esapament, motor, tevi de evacuare a gazelor si in general in locurile cu temperaturi mari.

WS 530 SPRAY RALLEY NEGRU NOU

Cod comanda: WS 530-400

Ambalaj: 400 ml (12 buc/cutie)

O vopsea de inalta calitate, rezistenta, ce se usuca rapid. Are un aspect negru mat. Se utilizeaza pentru decorari, in special la automobile. Rezistenta la toate conditiile atmosferice.

WS 1000 CURATITOR DE FRANE PROFESIONAL NOU

Cod comanda: WS 1000-500, WS 1000-5, WS 1000-10

Ambalaj: 500 ml (12 buc/cutie), 5 L (2 buc/cutie), 10 L (1 buc/cutie)

Ecologic, pentru o curatare eficienta a franelor. Specializat pentru utilizarea la frane, mecanisme de antrenare, si parti ale ambreiajului. Materialul ideal pentru montare si reparatii. Microactiv, nu lasa in urma resturi. Indeparteaza rezidurile, ulei, grasimi, praf, murdarie, precum si rezidurile de la instalatiile de ambreiaj si frana.

WS 2000 CURATITOR PROFESIONAL SPRAY NOU

Cod comanda: WS 2000-500, WS 2000-5

Ambalaj: 500 ml (12 buc/cutie), 5 L (2 buc/cutie)

In mod special pentru curatarea profesionala a tuturor pieselor din metal. Indeparteaza uleiul, unsoarea etc. Perfect pentru pregatirea suprafetelor inainte de lipire-etansare. Ideal pentru indepartarea grasimilor de pe suprafetele mari. Uscarea rapida prin formula activa fara FCKW.

WS 2400 CURATITOR PROFESIONAL CITRUS SPRAY NOU

Cod comanda: WS 2400-500

Ambalaj: 500 ml (12 buc/cutie)

Este un curatitor ce poate fi folosit in industrie si in montaje. Indeparteaza grasimile, uleiul, praful, funinginea etc. Perfect pentru pregatirea suprafetelor inainte de lipire sau etansare. Se usuca repede dupa utilizare.

WS 3000 SPUMA DE CURATARE SPRAY NOU

Cod comanda: WS 3000-400

Ambalaj: 400 ml (12 buc/cutie)

Un produs de curatare profesional, pentru aparate de birou, tastaturi, ecrane, telefoane, textile, mochete etc. Nu este agresiv. Curata cu usurinta praful, grasimea, urmele de nicotina, insecte etc. Se utilizeaza pentru curatarea rapida si eficienta a sticlei, metalului, materialelor sintetice, covoarelor, ecranelor, carcaselor si nu dauneaza suprafetelor. Confera un strat antistatic care previne depunerea unui nou strat de praf si impuritati.

WS 3100 CURATITOR PENTRU TASTATURI SPRAY NOU

Cod comanda: WS 3100-400

Ambalaj: 400 ml (12 buc/cutie)

Produs ce contine aer sub presiune. Indeparteaza praful si murdaria chiar si in locurile in care se ajunge mai greu cum e tastatura calculatoarelor, indicat pentru suprafete sensibile.

WS 3500 SPUMA CURATARE MAINI SPRAY NOU

Cod comanda: WS 3500-150

Ambalaj: 150 ml (12 buc/cutie)

Produs spuma pentru curatirea si protejarea mainilor. La folosirea produsului nu e nevoie de apa, din acest motiv este ideal pentru situatiile cand nu avem acces la o sursa de apa. Spuma se aplica pe mainisi curata foarte bine. Indeparteaza eficient aproape toate tipurile de murdarie: ulei, grasimi, benzina, praf, funingine etc.

WS 3600 CURATITOR PROFESIONAL PENTRU STICLA NOU

Cod comanda: WS 3600-10

Ambalaj: 10 L (1 buc/cutie)

Este un curatitor profesinal special creat pentru geamuri dar se poate utiliza si pe alte suprafete de sticla,. Dupa curatare cu acest produs suprafetele stralucesc, se usuca rapid, efectul anti-static care apare previne depunerea unui nou strat de praf si impuritati. Deasemenea produsul este ideal si pentru curatarea oglinzilor.

WS 3700 NOU

Cod comanda: WS 3700-10

Ambalaj: 10 L (1 buc/cutie)

Realizat dintr-o noua combinatie de substante produsul curata si protejeaza toate suprafetele din materiale plastice.

WS 2000 CURATITOR PROFESIONAL CANISTRA NOU

Cod comanda: WS 2000-5

Ambalaj: 5 L (2 buc/cutie)

In mod special pentru curatarea profesionala la toate piesele din metal. Indeparteaza uleiul, unsoarea etc. Perfect pentru pregatirea suprafetelor inainte de lipire-etansare. Ideal pentru indepartarea grasimilor de pe suprafete mari. Uscare rapida.

WS 2500 NOU

Cod comanda: WS 2500-5

Ambalaj: 5 L (2 buc/cutie)

Indeparteaza praful, grasimile si petele de ulei de pe cele mai multe suprafete. Substanta de curatare industriala cu profil de utilizare variata. Datorita componentelor sale deosebite, se poate utiliza pentru curatarea temeinica a atelierelor, masinilor unelte, partilor masinilor, halelor de productie. Curata si protejeaza materialele sintetice, metale, cauciucuri, caramizi, PVC, podele industriale. WS 2500 se poate utiliza si la masinile de curatat industrial cu presiune mare.

WS 2200 CURATITOR PROFESIONAL PENTRU MONTAJE NOU

Cod comanda: WS 2200-5

Ambalaj: 5 L (2 buc/cutie)

Este special pentru curatarea, degresarea si pregatirea lucrarilor de montaj in industrie. Ideal pentru pregatirea suprafetelor ce trebuie lacuite-vopsite. Curata chiar si imuritatile greu de indepartat.

WS 2800 NEUTRALIZATOR DE ULEI CANISTRA NOU

Cod comanda: WS 2800-10

Ambalaj: 10 L (1 buc/cutie)

Un produs de calitate inalta, care indeparteaza unsoarea si curata. Produs utilizat pentru curatarea la nivel industrial, si pentru uz comun (santiere, strazi, pompieri). Datorita combinatiei speciale de agenti ideali se foloseste pentru indepartarea murdariilor provocate de ulei sau grasime, pentru toate suprafetele si podelele rezistente la solutii alcaline. Concentratie ridicata.

WS 2900 CURATITOR PROFESIONAL PENTRU BUCATARII NOU

Cod comanda: WS 2900-10

Ambalaj: 10 L (1 buc/cutie)

Indeparteaza petele de grasime, ulei, funingine. Are un grad ridicat de dispersie si actiune. Se poate folosi la curatarea podelelor, peretilor, alte suprafete de lucru, aragaze, cuptoare, hote, chiuvete. Indeparteaza toate murdariile rezistente la alte solutii alcaline. Nu este toxic si se poate folosi si in aparate de spalat cu presiune.

WS 600 PASTA CERAMICA NOU

Cod comanda: WS 600-500, WS 600-1000

Ambalaj: 500 gr (12 buc/cutie), 1000 gr (6 buc/cutie)

Lubrifiant de montaj, anti-coroziv, rezistent la uzura, coroziune, presiune, spargere, are o durabilitate in timp ridicata. Rezista la temperaturi de la -180 C pana la +1400 C. Nu contine particule metalice.

WS 640 PASTA CUPRU NOU

Cod comanda: WS 640-130, WS 640-500, WS 640-1000

Ambalaj: 130 ml, 500 ml, 1000 ml

Lubrifiant pentru utilizare industriala. Protejeaza impotriva uzurii, coroziunii, rezistent la solicitari mari si temperaturi ridicate. Se foloseste la motoare, pompe, frane, alte mecanisme etc.

WK 20 ADEZIV RAPID FLUID NOU

Cod comanda: WK 20-020

Ambalaj: 20gr

Este un adeziv cu intarire foarte rapida, vascozitate mica, se utilizeaza in general la lipirea cauciucului, inclusiv confectionarea O-ringurilor, maselor plastice greu de lipit, EPDM, spume, plastic moale.

WK 45 ADEZIV RAPID NOU

Cod comanda: WK 45-020

Ambalaj: 20 gr

Este un adeziv rapid fara miros, fara efect de albire, nu lasa urme dupa intarire.

WK 110 NOU

Cod comanda: WK 110-020

Ambalaj: 20 gr

Este un adeziv rapid universal, cu vascozitate medie, indicat pentru lipirea materialelor poroase, lemn, piele, pluta, dar se poate folosi cu bune rezultate si la plastic sau metal.

WK 125 ADEZIV RAPID CU VASCOZITATE MEDIE NOU

Cod comanda: WK 125-020

Ambalaj: 20 gr

Este un adeziv rapid cu vascozitate medie ce se foloseste la lipire cauciuc-metal sau metal-plastic.

WK 1400 ADEZIV RAPID NOU

Cod comanda: WK 1400-020

Ambalaj: 20 gr

Este un adeziv cu intarire mai lenta si cu vascozitate ridicata. Se realizeaza lipiri cu rezistenta foarte mare. Este indicat pentru metale si plastic dur, dar se poate utiliza si pentru ceramica, lemn etc.

WK GEL NOU

Cod comanda: WK GEL-020

Ambalaj: 20 gr

Adeziv rapid sub forma de gel. Datorita consistentei sale de gel se utilizeaza pentru lipiri pe suprafete verticale (nu curge), pe suprafetele poroase sau pentru lipiri cu interstitii mari.

WK 120 MULTIFLEX NEGRU NOU

Cod comanda: WK 120-300

Ambalaj: 290 ml

Produs pentru lipire si izolare-etansare de culoare neagra. Este special conceput pentru lipirea si etansarea pieselor din otel, inox, aluminiu, zinc, materiale plastice, polistiren, lemn, parchet, placi aglomerate, ghips, marmura, pietre naturale. Sunt ideale pentru lucrarile de reparatii si intretinere la caroseriile autovehiculelor.

WK 121 MULTIFLEX ALB

Cod comanda: WK 121-300

Ambalaj: 290 ml

Produs pentru lipire si izolare-etansare de culoare alba. Este special conceput pentru lipirea si etansarea pieselor din otel, inox, aluminiu, zinc, materiale plastice, polistiren, lemn, parchet, placi aglomerate, ghips, marmura, pietre naturale. Sunt ideale pentru lucrarile de reparatii si intretinere la caroseriile autovehiculelor.

WK 122 MULTIFLEX GRI NOU

Cod comanda: WK 122-300

Ambalaj: 290 ml

Produs pentru lipire si izolare-etansare de culoare gri. Este special conceput pentru lipirea si etansarea pieselor din otel, inox, aluminiu, zinc, materiale plastice, polistiren, lemn, parchet, placi aglomerate, ghips, marmura, pietre naturale. Sunt ideale pentru lucrarile de reparatii si intretinere la caroseriile autovehiculelor.

WK 124 MULTIFLEX STRONG NOU

Cod comanda: WK 124-300

Ambalaj: 290 ml

Produs pentru lipire si izolare-etansare foarte puternic. Este special conceput pentru lipirea si etansarea pieselor din otel, inox, aluminiu, zinc, materiale plastice, polistiren, lemn, parchet, placi aglomerate, ghips, marmura, pietre naturale. Sunt ideale pentru lucrarile de reparatii si intretinere la caroseriile autovehiculelor.

WK 126 MULTIFLEX CLAR NOU

Cod comanda: WK 126-300

Ambalaj: 290 ml

Produs pentru lipire si izolare-etansare transparent. Este special conceput pentru lipirea si etansarea pieselor din otel, inox, aluminiu, zinc, materiale plastice, polistiren, lemn, parchet, placi aglomerate, ghips, marmura, pietre naturale. Este transparent si este recomandat la lipirea sticlei, se poate folosi si la legaturile intre geamuri. Are o capacitate de fixare in conditii extreme, se poate folosi chiar si pe suprafete umede, se poate vopsi dupa intarire.

WS 118 ETANSANT ADEZIV ELASTIC NOU

Cod comanda: WS 118-290

Ambalaj: 290 ml

Este un etansant adeziv compact, neutru, transparent, realizat pe baza tehnologiei MS-Polymer. Se poate vopsi, utilizabil la interior sau exterior. Un adeziv excelent pe majoritatea materialelor comune chiar si cand acestea sunt umede. Rezistente la razele UV si intemperii. Nu contine solventi sau isocyanati. Un remediu rapid chiar si la temperaturi scazute. Rezista la temperaturi intre -40 C pana la +90 C.

WS 128 ADEZIV ELASTIC REZISTENT NOU

Cod comanda: WS 128-290

Ambalaj: 290 ml

Este un adeziv etansant compact, neutru, negru, realizat pe baza tehnologiei MS-Polymer. Se poate vopsi, utilizabil la interior sau exterior. Un adeziv excelent pe majoritatea materialelor comune, chiar si cand acestea sunt umede. Rezistent la razele UV si intemperii. Nu contine solventi si isocyanati. Un remediu rapid chiar si la temperaturi scazute. Rezista la temperaturi intre -40 C pana la +90 C.

WK 50/51/52 ADEZIV PU NEGRU/ALB/GRI NOU

Cod comanda: WK 50/51/52-300

Ambalaj: 310 ml

Un adeziv elastic pentru suprafetele din metal, piatra, ceramica, beton. Se poate utiliza atat la exterior cat si la interior. Se recomanda pentru utilizarea la confectionarea, repararea si intretinerea containerelor, autovehiculelor, remorcilor, barcilor dar si in constructii.

WK 55 PU BICOMPONENT NEGRU NOU

Cod comanda: WK 55-050

Ambalaj: 50 ml

Este un produs adeziv extrem de rapid care contine poliuretan bicomponent recomandat pentru intretinere si reparatii in industrie, service auto etc. Rezistent la apa, ulei, benzina, solventi etc. Raportul de amestec este de 1:1, timpul de fixare 3-5 min. Dupa 20-30 min se poate prelucra. Dupa 60 min se poate vopsi.

WK 138 ETANSANT HT TRANSPARENT-PRESSPACK NOU

Cod comanda: WK 138-200

Ambalaj: 200 ml

Silicon incolor cu elasticitate deosebita, cu o mare putere de fixare pe otel, aluminu, ceramica, sticla, materiale plastice, lemn si alte substante. Este un etansant ideal pentru bai de ulei, reductoare, cutii de viteza, pompe de ulei, pompe de apa, instalatii de incalzire-climatizare, instalatii de aer conditionat, tubulaturi de evacuare a gazelor si alte aplicatii industriale. Datorita modului de ambalare - flacon presurizat - aplicarea produsului se face direct din flacon fara alte scule auxiliare.

WK 148 ETANSANT HT NEGRU PRESSPACK NOU

Cod comanda: WK 148-200

Ambalaj: 200 ml

Silicon negru cu elasticitate deosebita, cu o mare putere de fixare pe otel, aluminu, ceramica, sticla, materiale plastice, lemn si alte substante. Rezista la temperaturi de pana la +250 C. Este un etansant ideal pentru bai de ulei, reductoare, cutii de viteza, pompe de ulei, pompe de apa, instalatii de incalzire-climatizare, instalatii de aer conditionat, tubulaturi de evacuare a gazelor si alte aplicatii industriale. Datorita modului de ambalare - flacon presurizat - aplicarea produsului se face direct din flacon fara alte scule auxiliare.

WK 148 ETANSANT HT NEGRU  NOU

Cod comanda: WK 148-300

Ambalaj: 300 ml

Silicon negru cu elasticitate deosebita, cu o mare putere de fixare pe otel, aluminiu, ceramica, sticla, materiale plastice, lemn si alte substante. Rezista la temperaturi de pana la +250 C. Este un etansant ideal pentru bai de ulei, reductoare, cutii de viteza, pompe de ulei, pompe de apa, instalatii de incalzire-climatizare, instalatii de aer conditionat, tubulaturi de evacuare a gazelor si alte aplicatii industriale.

WK 158 ETANSANT HT ROSU-PRESSPACK NOU

Cod comanda: WK 158-200

Ambalaj: 200 ml

silicon rosu cu elasticitate deosebita, cu o mare putere de fixare pe otel, aluminiu, ceramica, sticla, materiale plastice, lemn si alte substante. Rezista la temperaturi de pana la +300 C. Este un etansant ideal pentru baile de ulei, reductoare, cutii de viteza, pompe de ulei, pompe de apa, instalatii de incalzire-climatizare, instalatii de aer conditionat, tubulaturi de evacuare a gazelor, si alte aplicatii industriale. Datorita modului de ambalare - flacon presurizat - aplicarea produsului se face direct din flacon fara alte scule auxiliare.

WK 158 ETANSANT HT ROSU NOU

Cod comanda: WK 158-300

Ambalaj: 300 ml

Silicon rosu cu elasticitate deosebita, cu o mare putere de fixare pe otel, aluminiu, ceramica, sticla, materiale plastice, lemn si alte substante. Rezista la temperaturi de pana la +300 C. Este un etansant ideal pentru baile de ulei, reductoare, cutii de viteza, pompe de ulei, pompe de apa, instalatii de incalzire-climatizare, instalatii de aer conditionat, tubulaturi de evacuare a gazelor si alte aplicatii industriale.

WS 360 BATON EPOXYMETAL NOU

Cod comanda: WS 360-120

Ambalaj: 115 gr

Produs bicomponent epoxy cu intarire rapida, se utilizeaza pentru repararea partilor de metal in industrie si tehnica. Este recomandabil in special pentru astuparea crapaturilor, gaurilor, repararea rezervoarelor, pompelor, a caroseriilor etc. Se poate prelucra dupa intarire.

WS 362 METAL RAPID NOU

Cod comanda: WS 362-025

Ambalaj: 24 gr (10 buc/cutie)

Produs pe baza de rasina epoxidica, se usuca repede. Pentru repararea elementelor din otel, aluminu, si a altor aliaje. Astupa crapaturile, gaurile. Adezivul intarit poate fi prelucrat mecanic in scurt timp.

WK 5 EPOXY RAPID NOU

Cod comanda: WK 5-025

Ambalaj: 24 ml

Adeziv bicomponent. Se aplica imediat dupa amestecul celor doua componente. Dupa prelucrare rezulta o lipire rezistenta. Are o capacitate rapida de intarire. Se foloseste la lipirea metalului, ceramicii, lemnului etc.

WS 364 MULTIPLAST NOU

Cod comanda: WS 364-025, WS 364 050

Ambalaj: 25 ml, 50 ml

Este un adeziv bicomponent pe baza de metil-acrilat cu proprietati de lipire-fixare puternice. Legaturile formate sunt rezistente la soc si cojire si se pot prelucra dupa intarire. Este rezistent la umezeala si solventi. Este indispensabil in reparatii, precum si in lucrari de intretinere. Se poate utiliza pentru lipirea pieselor din otel, aluminiu, alte metale, mase palstice, termoplast, acril, PVC, GFK, PC, PET, PBT, PU etc.

WS 14 PISTOL MANUAL 50 ml NOU

Cod comanda: WS 14

Ambalaj: 1 buc/ cutie

Pistol manual pentru flacoane duble de 50 ml. Are un sistem de utiliazare usoara. Executat din material sintetic stabil. Se utilizeaza pentru adezivi din doua componente care sunt prelucrate prin mixare.

WS 15 PISTOL MANUAL METAL 50 ml NOU

Cod comanda: WS 15

Ambalaj: 1 buc/cutie

Pistol metalic manual pentru flacoane duble de 50 ml. Are un sistem de utilizare usoara. Se utilizeaza pentru adezivi din doua componente care sunt prelucrate prin mixare.

WS 9 FLACON CU PRESIUNE EPDM NOU

Cod comanda: WS 9

Ambalaj: 1 buc/cutie, cantitate 1 L

Recipient de presiune de inalta calitate pentru materiale lichide, garnitura EPDM. Pulverizeaza cu presiune produsele fluide. Potrivit in special pentru WS 1000, WS 2000, WS 2200.

WS 10 FLACON DE PRESIUNE VITON NOU

Cod comanda: WS 10

Ambalaj: 1 buc/cutie, cantitate 1 L

Recipient de presiune de inalta calitate pentru materiale lichide, garnitura viton. Pulverizeaza cu presiune produsele fluide. Potrivit in special pentru WS 2500, Ws 2800, WS 2900.

WS 11 PRELUNGITOR FLACON NOU

Cod comanda: WS 11

Ambalaj: 1 buc/cutie

Permite aplicarea produselor de la distanta pentru recipientul de presiune WS 10. Face posibila aplicarea in locuri greu accesibile.

WS 12 FLACON CU PULVERIZARE NOU

Cod comanda: WS 12

Ambalaj: 1 buc/cutie, cantitate 500 ml

Un flacon reincarcabil pentru pulverizarea substantelor fluide. Ideal pentru cantitati mici, intensitatea pulverizarii se poate regla, nu este potrivit pentru medii agresive. Recomandat pentru Ws 2500 si Ws 2800.

WS 16 MIXER STATIC SET NOU

Cod comanda: WS 16

Ambalaj:

Mixer de dozare pentru sisteme din doua componente.

WS 17 MIXER STATIC QUADRO NOU

Cod comanda: WS 17

Ambalaj:

Mixer de dozare pentru sisteme din doua componente.

WZ 2 ROBINET  NOU

Cod comanda: WZ 2

Ambalaj:

Robinet special de golire pentru recipientii WEKEM ambalati in canistre de 5 L.